Inloggen Digitale Polismap

Brandverzekering | Zakelijk Helder

Het laatste wat u wilt, is dat uw bedrijf door een brand wordt verwoest. Een goede brandverzekering is dus belangrijk. Maar wij doen meer. Zakelijk Helder let voor u op de kleine regeltjes. Daardoor voldoet u altijd aan de gevraagde voorwaarden, zoals het regelmatig houden van brandblussercontroles. Zo zorgen wij ervoor dat bij brand de schade ook echt word vergoed.

 • Gebouw, inventaris en goederen
  Deze verzekering dekt onder meer brand- en bluswaterschade, de gevolgen van inbraak, vandalisme, storm, neerslag en uitstromend leidingwater.
 • Computer en elektronica
  Computers en elektronica spelen vaak een belangrijke rol in de bedrijfsvoering. Deze verzekering biedt dekking tegen schade door van buiten komende oorzaken.
 • Bedrijfsschade/ reconstructieverzekering
  Door schade aan uw gebouw, inventaris of goederen kan uw bedrijf stil komen te liggen. Dat betekent dat u tijdelijk geen inkomsten heeft, terwijl de vaste kosten zoals huur en salarissen gewoon doorlopen. De bedrijfsschadeverzekering vergoedt de vermindering van de bruto winst door teruggang in productie of omzet.
 • Machinebreuk en machinebreukbedrijfsschade
  Deze verzekering vergoedt materiƫle schade aan bedrijfsmatig gebruikte machines. Alle van buiten komende onheil en eigen gebrek wordt vergoed. De verzekering is bedoeld als een aanvulling op de inventaris-/goederenverzekering. Specifieke bedrijfsschadedekking is mogelijk.
Brandverzekering
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Milieuschadeverzekering
CAR en Montageverzekering
Motorrijtuigenverzekering
Transportverzekering
Rechtsbijstandsverzekering
Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Ziekengeld/verzuimverzekering
Ziektekosten collectief

Meteen een helder beeld wat u bij ons zou besparen

Vul onderstaande velden in en wij geven u een helder beeld van wat u bij ons zou besparen.

Schade melden