Inloggen Digitale Polismap

Arbeidsongeschiktheidsverzekering | Zakelijk Helder

Voor arbeidsongeschiktheid kiest niemand. Toch krijgen veel ondernemers ermee te maken. En of het nu lichamelijke of geestelijke klachten zijn, de financiƫle gevolgen zijn altijd ongewenst.

Als u arbeidsongeschikt bent, kunt u minder of helemaal niet meer werken. Als u zelfstandig ondernemer bent, moet u in dat geval zelf voor inkomen zorgen. U kunt zich hiervoor verzekeren met een arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen (AOV) of met een andere inkomensvervangende verzekering.

Zakelijk Helder biedt AOV-dienstverlening: een aanpak waarbij wij tegen vaste tarieven u adviseren en uw AOV beheren. Ook een arbeidsongeschiktheidsverzekering vraagt om onderhoud. Wij ondersteunen u daarbij graag met een service abonnement.

Service abonnement

Verzekeringen moeten goed worden onderhouden. Mede vanwege veranderende wetgeving, maatschappelijke ontwikkelingen en bedrijfs- en of omstandighedenwijziging is het noodzaak om uw verzekeringen "up-to-date" te houden. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, hebben wij een service abonnement ontwikkeld. Als u het service abonnement afsluit, nemen wij u voor een vast bedrag per maand het beheer en onderhoud van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering uit handen. U weet zo waar u aan toe bent en wordt niet verrast door nota's achteraf.

Brandverzekering
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
Milieuschadeverzekering
CAR en Montageverzekering
Motorrijtuigenverzekering
Transportverzekering
Rechtsbijstandsverzekering
Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Ziekengeld/verzuimverzekering
Ziektekosten collectief

Meteen een helder beeld wat u bij ons zou besparen

Vul onderstaande velden in en wij geven u een helder beeld van wat u bij ons zou besparen.

Schade melden